Monumentenwacht

Heusden-Zolder

Qlick

Brasschaat

Renewi

Heizel Brussel

Van Oirschot

Roadshow

Monumentenwacht

Je kent Monumentenwacht wellicht wel van de mannen met de rode werkpakken en witte helmen, hangend aan een kerktoren. Of misschien van hun liefdadigheidsprogramma voor kerkuilen. Voor hun 25-jarig bestaan schakelden ze ons in voor een groots feest met hun abonnees.

Voor dit event kozen we voor een prachtig historisch kader. We hulden drie chef-koks in een outfit van Monumentenwacht en takelden hen vier meter boven het publiek. Daar bereidden ze exquise gerechtjes, die ze vervolgens met verlichte emmers lieten zakken tot bij de gasten. We ontwierpen bijvoorbeeld ook een plateau met groot uilennest voor de hapjes en voorzagen koptelefoons met muziek van de beiaard en het geluid van kerkuilen op de achtergrond.

Qlick

De 150 gasten van Qlick verrasten we met een receptie met rijkelijke hapjes in de tuin die aan hun kantoor grenst. Voor alle hapjes selecteerden we de fijnste lokale streekproducten. Daarenboven creërden we een ambachtelijke kaaskroket, die we serveerden op een muizenval. Een unieke eyecatcher!

Renewi

Voor Renewi toverden we paleis 10 van de Brusselse Heizel om tot een gezonde groene oase. We bouwden er acht grote open serres, inclusief groenten- en kruidentuin met live cooking-eilanden.

De 1.300 gasten trakteerden we op heerlijk Belgische gerechten met producten uit de korte keten. Voor de thee mocht iedereen zelf zijn kruiden plukken en zo zijn favoriete mengeling samenstellen. Wie liever iets fris had, kon een homemade ice tea uit één van onze getunede kruiwagens nemen.

Van Oirschot

Voor Van Oirschot bedachten we een cateringconcept dat op elk Belgisch filiaal – elf in totaal – toepasbaar is: een doortocht met een oldtimer foodtruck en dito aankleding die de heerlijkste street food serveert. Een ideale oplossing die zelfs bij de filialen met beperkte ruimte een instant feestgevoel oproept!

Contacteer ons

Koeltorenlaan 9
3550 Heusden-Zolder
België

hello@witti.be

Tel. +32 476 01 68 86
(bereikbaar tussen 9u en 18u)