Witti Catering

Verhalende catering

Lekker eten en drinken serveren dat smaakvol en toegankelijk is vinden wij vanzelfsprekend maar daarnaast voorzien wij ieder event van een Witti-touch. Wij zijn gepassioneerd door ons vak en creëren steeds een foodconcept met een hoek af, op maat van uw event. Onze evenementen stralen enthousiasme uit waarin we jouw gasten meenemen. De bijzondere mooie aankleding inspireert onze gasten.

Van food truck festivals tot sterrendiners en bedrijfsfeesten: met Witti hebben we alles in huis om je van je culinaire sokken te blazen. In je bedrijf, op één van onze vaste locaties of op een locatie die je zelf aanreikt.

Bovendien werkt Witti nauw samen met verschillende getalenteerde chef-koks. Chef-koks die hun strepen in de culinaire wereld reeds verdienden en die met ongelooflijk veel liefde de fijnste ingrediënten selecteren. Zo creëren we unieke momenten.

Witti Catering
Witti Catering
Witti Catering
Witti Catering
Witti Catering

De bestemming voor de lunch voor onze leden van Koperen Passer Noord-Limburg bleef tot op het laatste moment geheim. Bij aankomst was de verrassing dan ook groot. De lunch in een historisch kader met herinneringen aan het mijnverleden in Zolder werd als prestigieus ervaren, waarbij de gesprekken alle kanten uitgingen en de lekkere wijnen voor inspiratie zorgden. Bij de afterdrink aan de bar en in de foyer spoelden we de laatste emoties door. Jullie hebben een diepe indruk nagelaten!

Luk Vos

Tom,

Waar moet ik beginnen … Het was af,… Het was super… Het is in woorden niet te beschrijven. De locatie, chef-kok, brigade, de wow-effecten, DJ, … Dankjewel voor alles! Ook een bijzondere dankjewel aan jullie maître, wat een topkerel was dat! Thanks, dank je wel, merci.

Bieke

Contacteer ons

Koeltorenlaan 9
3550 Heusden-Zolder
België

hello@witti.be

Tel. +32 476 01 68 86
(bereikbaar tussen 9u en 18u)